X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je kmalu po remiju 1-1 njegovih varovancev z Almerijo, razpravljal z mediji o sami tekmi.

“Ta remi pomeni, da smo izgubili dve točki. Vedno si želimo zmagati, vendar pa je pred nami če celotna druga polovica sezone, ki jo moramo odigrati.”

“V prvem polčasu nismo igrali v ritmu, ki smo ga vajeni. Almeria se je branila zelo dobro, bila je zelo organizirana in igrala je po svojih najboljših močeh. Kapa dol pred njimi, saj so osvojili zelo pomembno točko.”

“V normalnih pogojih, če bodo sodniki opravljali svoje delo z enakim kriterijem za vse ekipe, potem La Liga še zdaleč ni odločena. Smo šele na polovici sezone in zato še lahko nadomestimo to razliko.”

“Ne bom se pritoževal zaradi sojenja. O sodnikih se veliko raje pogovarjam, ko ti opravijo svoje delo dobro, kot je to naredil sodnik v četrtek, kljub dejstvu, da smo prejeli zadetek iz nedovoljenega položaja. Če nimam nič kaj lepega za povedati o sodniku, sam raje ne pove ničesar. Tega sodnika poznam že od svojega prvega obiska v Španiji leta 1996. Vsi smo se v tem času nekaj spremenili, ampak gospod Perez Lasa je v letu 2011 še vedno enak, kot je bil leta 1996.”

“Mislim, da smo do sedaj opravili svoje delo zelo dobro. Zmagali smo 15 tekem, izgubili eno in dve remizirali, vendar pa to še ni dovolj, da bi bili prvaki. Upamo, da bomo v drugi polovici sezone še izboljšali ta dosežek.”