X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Di Maria

Angel di Maria je v intervjuju za španski športni častnik AS, spregovoril o svojem dosedanjem delu v ekipi.

“Vedel sem, ko sem podpisal pogodbo, da bo bilo težko si izboriti mesto v prvi postavi, ker ima ekipa veliko zelo pomembnih igralcev, vendar pa so se moje trdo delo in velika prizadevanja izplačala.”

“Vedno sem bil bolj napadalen igralec, ki igra bliže nasprotnikovemu golu, ampak v tej ekipi vsi vemo, da moramo po celotnem igrišču vršiti pritisk na nasprotnika. To poskušam storiti tako, da sem še bliže svojem nasprotnikom in da nikoli ne pozabi, da moram pomagati tudi v obrambi.”

“Mislim, da sem s trenerjem napredoval tako na taktični, kot tudi na obrambni ravni. Sedaj več pomagam v obrambi, kot sem bil to prej vajen in se boljše gibljem na igrišču. Trener je vedno imel zaupanje vame in me je samo prosil v zameno, da naj mu dokažem, da si želim začeti v prvi postavi in to je tudi tisto, kar delam.”

“Cristiano Ronaldo nezaustavljiv. Zelo rad dosega zadetke. To je njegova ambicija na vsaki tekmi. Doseže zadetek iz večine priložnosti, ki jih dobi in to je super za ekipo.”

“Zelo uživam v derbijih proti Atleticu in na srečno smo do sedaj tudi vse zmagali.”

“V tem letu si želimo vse zmagati in vsako tekmo jemljemo kot finale, da bi nam uspelo osvojiti La Ligo, Copa del Rey in Ligo prvakov.”

“Vsakdo sanja o osvojitvi nagrade Ballon d’Or in tako o tem sanjam tudi sam. Kot prvo moraš narediti dolg seznam igralcev, ki so nominirani in sam še nisem bil med njimi. Bom pa zato še naprej trdo delati, da bi naredil dobre stvari.”

“Ob proslavljanju z rokami naredim srce za svojo punco. Skupaj sva že dve leti in one je zame moj temeljni vir podpore. Sem precej veren zaradi moja mame, ki je zelo verna. Zaradi tega imam tudi na nogi tattoo Jezusa Kristusa, da je vedno blizu mene in da mi lahko pomaga.Ko sem bil majhen sem redno obiskoval maše. Tukaj sem šel na obisk v Toledo in v Cuenco. Molim pred tekmami.”