X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Jose Mourinho je po današnjem jutranjem treningu stopil spregovoril z novinarji.

“Koliko sam vidim, sem sem prišel tako, da sem uporabljal svojo glavo. Sedaj sem že nekoliko prestar, da bi pošiljal sporočila časopisom. Sam se odločim, kdo bo igral v moji ekipi in odločitve sprejemam jaz. Če pa bom kdaj imel bilo kakšne dvome, pa se bom posvetoval s svojimi pomočniki za nasvet.”

“Uvrstili se bomo v naslednji krog, če bomo remizirali proti Atleticu, torej bi bil že remi dober rezultat. Kljub temu pa ta ekipa vedno igra po svojih najboljših močeh, saj so moji igralci pravi profesionalci. Zaradi tega mi ni potrebno, da jim še kaj dodatno rečem.”

“Ali ste videli, kako je moja ekipa končala te tekme? Ali ste že videli katero ekipo, ki konča tekme s tako visokim ritmom, kot jih zaključuje moja ekipa? Ali ste že kdaj videli, da se je Real Madrid znašel v težave v zadnjih minutah tekme? Ne, videli ste prav nasprotno. To je ekipa, ki prevladuje na igrišču ter da doseže zadetek za zmago in za remi proti Alemriji.”

“Na naših treh zadnjih tekmah so naši nasprotniki prvi dosegli zadetek na tekmi, vendar pa kljub temu nismo izgubili nobene od teh tekem. Naredili smo preobrat proti Villarrealu in proti Atleticu, proti Almeriji pa smo remizirali brez napadalca in s Kakajem na igrišču. Ne skrbi me to, da moramo na tekmah delati preobrate. Kar bi me skrbelo, bi bilo pomanjkanje reakcije ali karakterja za preobrate.”

“Sam ne dvomim v poštenost sodnikov, vendar pa nekatere stvari počnejo, ki so več kot le očitne in tisti, ki niso hinavski, nimajo problem pri opozarjanju le-teh. Prejšnji dan sem rekel, da nam sodnik ni dodelil dveh odločilnih enajstmetrovk, vendar pa to nisem dejal na žaljiv ali kritičen način. Sam sem navajal le dejstva, ki smo jih vsi videli. Imeli bi več priložnosti za zadetek in s tem za zmago, če bi piskal najstrožji kazni.”

“Tukaj ni nobene polemike. Ni nam dodelil najstrožje kazni. Polemikam je, ko si nekdo izmisli stvari in ne ko nekdo ne naredi stvari, ki je bila očitna in nesporna. Sodnikom primanjkuje ponižnosti, da bi priznali, da delajo napake. Kljub temu pa smo proti Atleticu prejeli zadetek iz prepovedanega položaja, pa sem vseeno rekel, da je bil na tisti tekmi sodnik fantastičen.”