X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Uradno obvestilo

Po poročanju različnih medijev o uradnem glasilu španska nogometna zveza, ki se nanaša na našega trenerja Joseja Mourinha, želi Real Madrid CF:

1) Izraziti ogorčenost, glede na taka sklicevanja na uradni spletni strani španske nogometne zveze.

2) Izraziti ostro kritiko, glede takih objav na uradni spletni strani španske nogometne zveze v zvezi z našim trenerjem, ki dokazujejo vse prej kot objektivnost, nevtralnost in pravično objavljanje, česar bi se morali posluževati v uradnem glasilu omenjenega organa.

3) Močno zavrača omenjanje našega trenerja na tak način, ki so ga uporabili zaposleni na uradni spletni strani zveze, saj se zavedamo, da lahko to telo organa namerno vpliva na sodnike zoper trenerja Real Madrida in proti klubu samemu.

4) Zahteva odgovornost, ker menimo, da gre pri tem za pomanjkanje spoštovanja do našega trenerja, do Real Madrida in njegovih navijačev.

5) Na koncu pa želimo še dodati, da nam je žal, da se je takšen bilten sploh pojavil na uradni spletni strani španska nogometna zveza, čeprav si bo Real Madrid še naprej prizadeva za čim boljše odnose med klubom in nogometno zvezo v okviru za katerega smo vsi prepričani, da so v korist španskega nogometa.