X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Košarka: Begić tudi uradno postal igralec Real Madrida

imageshack.us

Mirza Begić je danes tudi uradno postal igralec Real Madrida, potem ko je bil po podpisu pogodbe, predstavljen sedmi sili v tiskovnem središču stadiona Santiago Bernabeu s strani direktorja košarkarskega oddelka Juana Carlosa Sancheza Lazara. Že včeraj je Begić tudi uspešno prestal zdravniški pregled v bolnišnici Sanitas La Zarzuela, po katerem je Dr. Miguel Angel Lopez dejal, da “je igralec v odličnem zdravstvenem stanju in zato lahko trener računa na njega že takoj od začetka.”

Mirza Begić je tako včeraj opravil zdravniški pregled, ki je tako kot vedno vseboval krvni test, elektrokardiogram in več ostalih preiskav, ki so pokazale, da je v odlični formi. 25-letni in 220 cm visoki igralec še nikoli ni utrpel težje poškodbe. “Vsi njegovi sklepi so v odlični formi,” je dejal dr. Lopez.

Danes je Begić opravil tudi uradne stvari, ki so vključevale podpis pogodbe ter seveda uradno predstavitev v tiskovnem središču stadionu Santiago Bernabeu.

Mirza Begić
“Uresničile so se mi sanje, ko sem prišel v klub, kot je to Real Madrid. Rad bi se zahvalil vsem zaposlenim v ekipi in predvsem predsedniku, ki me je pripeljal sem. To so sanje vsakega, da bi zaigral za ta klub. Sam sem si želel priti sem, vse odkar sem začel igrati košarko. Sedaj, ko sem tu, se hočem čim prej prilagoditi na ekipo.”

“Zelo trdo bom delal, da bi pomagal ekipi in da bi se kar se da hitro prilagodil. Želim pomagati na kakršen koli način bom lahko. Že prej sem igral proti Fischerju in lahko rečem, da je odličen igralec. Upam, da bom lahko še naprej zbiral blokade, kot jih on in tako prispeval ekipi.”

“Zavedam se, da ima ekipa kakovostne igralce in tudi visoke za svojo igro pod košema. Konkurenca bo dobra za ekipo. S svojim delom bom poskusil prepričati trenerja.”

“Ure pred podpisom pogodbe so bile zelo napete, vendar pa smo nato le dosegli dogovor. Sam sem moral prispevati del svoje plače v podpis, vendar pa to ni meni prav nič pomembno. V Real Madridu bi rad samo napredoval kot igralec.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us