X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Valdano zavrača očitke o sporu

Generalni direktor Jorge Valdano je danes stopil pred sedmo silo, da bi z njo delil svoje poglede na nocojšnjo tekmo, pri čemer je poudaril, da ni problemov med njim in Josejem Mourinhom.

“Nobenih problemov ni med menoj in Mourinhom. On je naš trener, človek, ki nas mora voditi do zmag in ekipa dokazuje, da je pod njegovim vodstvom zelo konkurenčna. Pri vsem skupaj gre za to, da smo boljši vsako sezono in sedaj smo tudi boljši, kot pa smo bili v prejšnji sezoni. Pričakujemo pa, da bomo še naprej tako nadaljevali.”

“Delamo na podpisu z napadalcem in bomo o tej zadevi imeli že ta teden določene dokončne novice.”

“Nocojšnja tekma bo odlična. Atletico potrebuje tisto, kar je pokazala Almeria in Betis včeraj: dva gola. To pomeni, da moramo biti pozorni, saj bo tekma zelo zahtevna. Moramo biti pripravljeni na njih. Bo napeto srečanje, saj se bomo pomerili z odličnim nasprotnikom na stadionu, ki nam predstavlja posebno vrsto pritisk na nas.”