X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

1. faza rehabilitacije Higuaina

Gonzalo Higuain se je v četrtek vrnil nazaj v Madrid, potem ko je bil 11. januarja v Chicagu operiran za hernijo diska. Po njegovem prihodu v Madrid, je bil Argentinec že pregledan s strani po-kirurške ekipe in je bil izdelan načrt rehabilitacije.

Zdravniška služba Sanitas Real Madrid se je združila z dr. Fesslerjem (profesor za nevrokirurgijo na univerzi v Chicagu) za izdelavo protokola okrevanja Higuaina. Prva faza okrevanja bo trajala štiri tedne in bo razdeljena na tri dele.

V prvih dveh tednih bo Higuian opravil dnevno fizioterapijo, da se zagotovi ustrezno celjenje rane. V začetku drugega tedna bo igralec začel z aerobnimi vajami v bazenu, kjer bo bil minimalen pritisk na hrbtenjačo.

Tretji del prve faze bo zajemal živčnomišično stabilizacijo na prizadetem območju. Izometrične vaje so namenjene krepitvi mišic, ki obdajajo hrbtenjačo, medtem ko bodo fizioterapevti zdravili na poškodovanem delu ledvenega diska.