X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Alonso & Ramos

Xabi Alonso in Sergio Ramos sta analizirali zmago Real Madrida proti mestnemu tekmecu v Copa del Rey.

Alonso:
“Atletico je začel močno, kot je bilo tudi za pričakovati. Na srečo je zadetek Cristiana pomiril stvari, kar nam je omogočilo, da smo preostanek tekme mirno pripeljali do konca. Nadzorovali smo potek tekme kljub temu, da nismo imeli tako veliko priložnosti za zadetek, smo uspeli preprečiti Atleticu, da bi prišel do našega gola. Vedeli smo kako moramo igra na tekmi, kjer smo imeli prednost s prve tekme.”

“Izločilni boji bodo še težki, kot se to spodobi za polfinale Copa del Rey. Prva tekma na Sanchez Pizjuanu bo zelo težka, vendar menim, da smo pripravljeni na zmago.”

“Igranje brez centralnega napadalca ima svoje prednosti. To je omogočilo Cristianu, da ima več svobode v napadu, Marcelo pa je moral zato pokrivati več prostora na krilu. Pomembno je, da smo našli svoj slog, ne glede na to kdo igra. To dokazuje, da imamo trdno ekipo.”

Ramos:
“Vemo, da bo polfinale proti Sevilli težko, ker so odlična ekipa. Imamo veliko upanja za zmago v pokalu in zato se bomo trdo borili, da se uvrstimo v finale.”

“Da bi osvajali naslove je najbolj pomembna stvar ta, da držijo skupaj, ne glede na to kdo igra.”