X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Arbeloa, Albiol & Marcelo

Alvaro Arbeloa, Raul Albiol in Marcelo so po tekmi proti Atleticu z mediji delili svoje poglede.

Arbeloa:
“Naš zadetek je bil ključ do uspeha. Vedeli smo, da je pomembno, da ohranimo svojo mrežo nedotaknjeno, saj bi jim zadetek v naši mreži dal dodatno moč v napadu. Naš zadetek jih je prizadejal psihološki udarec in od takrat naprej skoraj niso imeli priložnosti za zadetek. Žal mi je za poškodbo Reyesa. Bila je nesreča in ga nisem mislil poškodovati.”

“Naša tekma proti Sevilli bo zelo pomembna in zelo se veselimo te tekme. Vedno moramo poskusiti zmagati, saj si ne moremo privoščiti, da bi delali napake. Naša tekma s Sevillo bo težka in zahtevna in trdo se bomo morali boriti za zmago. Samo dve tekmi smo oddaljeni od finala in zaradi tega smo smo navdušeni.”

“Podpiramo Mourinho do konca in tudi on nas prav tako podpira.”

Albiol:
“Zelo smo veseli, ker smo le še en korak oddaljeni od finala. Naslednji dve tekmi bosta zelo težki. Kraljevi pokal je zelo pomemben za Sevillo in v zadnjih letih so tem tekmovanju vedno prišlo zelo daleč. Obe ekipi si želita zmagati.”

“Težji kot je naš nasprotnik, večje zadovoljstvo bi nam bilo zmagati, če nam bo uspelo. Ekipa se počuti dobro in postopoma napredujemo. Še vedno se borimo za osvojitev vseh treh naslovov in v nobenem tekmovanju se ne bomo predali.”

Marcelo:
“Igram kjer pač lahko pomagam ekipi. Nocoj me je trener prosil, da naj igram na tem položaju in sam vedno igram tam, kjer me potrebujejo.”

“Poskušali se bomo uvrstiti v finale, vendar pa moramo sedaj razmišljati o ligi, saj bo naša naslednja tekma prav tako težka.”