X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je bil zadovoljen z zmago svoje ekipe proti Atleticu.

“Ekipa je odigrala dobro tekmo. Naredili smo tisto, kar smo morali storiti, da bi se uvrstili v naslednji krog, poleg tega pa smo dosegli dober rezultat, ki ga lahko sedaj dodamo naši zmagi 3-1 na prvi tekmi. Ekipa je igrala tesno tekmo in vsak igralec je pomagal k temu. Dosegli smo naslednji krog tekmovanja brez, da bi se naprezali preveč in tega se moramo veseliti, saj Real že kar nekaj časa ni zaigral v polfinalu tega tekmovanja.”

“Nocoj sem si želel, da bi igrali drugače, čeprav sem vedel, da si bomo s tem ustvarili mogoče nekaj manj priložnosti, vendar pa smo na prvi tekmi zmagali s 3-1. Vedel sem, da bomo napredovali, če bomo ohranili svojo mrežo nedotaknjeno. Izločilni boji z dvema tekmama se razlikujejo od ligaških tekem. Vedno pomislim na to, kaj je najboljše za mojo ekipo, kadar se pripravljamo za naslednjo tekmo. Odločili smo se, da je najboljša možnost ta, da uporabimo Marcela in Di Mario, dva zelo disciplinirana igralcev na taktičnem področju, na obeh krilih, da bi imel Cristiano zato več svobode. Kot se je izkazalo, je bila to odlična odločitev, saj smo zmagali.”

“Svet je poln govoric, vendar pa niso vse govorice tudi resnične. Glede moje prihodnosti pa bomo videli, kaj se bo zgodilo ob koncu sezone. Pogodbe niso najbolj pomembne stvari v nogometu. Če sta obe strani zadovoljni ob koncu sezone, potem ne vidim razloga, zakaj ne bi nadaljevali dela. Če pa nista zadovoljni, potem pač ne.”

“Nimam imel nobenih težav, ker so navijači skandirali proti meni. Atletico ima veliko bazo navijačev. Napolnili so stadion, kljub rezultatu 3-1 s prve tekme in hladnemu vremenu. Upali so, da bodo videli napeto tekmo in so vseeno ostali na stadionu do konca, tudi po zadetku Ronalda. So fantastični navijači, ki si zaslužijo vso moje spoštovanje.”