X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Valdano

Generalni direktor Jorge Valdano je analiziral zmago nad Atleticom v četrtfinalu Copa del Rey.

“Ni nam bilo preveč težko, da samo zapečatili to tekmo. Njihov upor je bil šibkejši, kot pa smo ga pričakovali. Več kot dovolj smo naredili, da smo se uvrstili v polfinale.”

“Skozi celotno tekmo nam je uspelo preprečiti Atleticu, da bi imel kakšno resnejšo priložnost za zadetek.”

“Mislil sem si, da bo ekipa zaigrala po sistemu 4-3-3, vendar pa se je trener na koncu dobro odrezal, potem ko smo si zaslužili že dober rezultat na prvi tekmi. Kljub temu smo nocoj soočili z majhnim tveganjem. Ekipa je bila bolj dosledna, saj je igrala brez enega napadalca. Danes je bila posebna tekma, saj je bil rezultat s prve tekme za nas ugoden in smo ta rezultat morali zadržati tudi tukaj.”

“Benzema je kvaliteten igralec in je na voljo. Prepričan sem, da bo dobil še veliko priložnosti za igranje, vendar pa trener sedaj preizkuša različnih alternative. Delamo na tem, da bi pripeljali napadalca, vendar pa to trenutno ni enostavno. Upamo, da bomo našli rešitev že v naslednjih nekaj dneh.”

“Vse je bilo pretirano napihnjeno glede mojega odnosa z Mourinhom. Prizadevati si moramo umiriti razmere in se osredotočiti na nogomet, da bi lahko bila ekipa odlična v vseh tekmovanjih.”