X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Kaka

Na Adidasovim promocijskem dogodku, kjer je Kaka predstavil svoje nove nogometne čevlje, je Brazilec razpravljali tudi o svoji vrnitvi na igrišče in o aktualnih dogodkih v Real Madridu.

“Moja vrnitev je bila zelo težka, ne samo z zdravniškega stališča, ampak tudi iz motivacijskega. Vedno sem rad igral. Igranje nogometa mi pričara nasmeh na moj obraz. Teh zadnjih pet mesecev sezone bodo bili ključnega pomena, saj bo o vsem odločali. Lahko storimo veliko odličnih stvari v tem letu. Moramo osvojiti naslov.”

“Real Madrid je bil in tudi vedno bo zelo zahteven. Osvajanje naslovov je tukaj zahteva. Ta ekipa ima talent za osvojitev naslovov v vseh treh tekmovanjih. Upam, da bom lahko osrečil navijače, s tem kar najbolje znam. Sedaj sem bolj zrel igralec in mislim, da lahko veliko ponudim ekipi, ko sem povsem zdrav. Moram še naprej delati, delati in še enkrat delati, da bi prišel tam, kamor si želim.”

“Mourinho mi zelo veliko pomaga in mi je tudi namenil minute igranja, ki jih potrebujem, da bi se vrnil v svojo najboljšo formo. Sebi sem naložil veliko pritiska in vem, da še nisem v najboljši formi, vendar pa trdo delam in mislim, da bom kmalu napredoval.”

“Mourinho je vodja in odličen trener. Ko se moramo smejati, on vedno zbija šale. Ko mora biti strog in nas motivirati, naredi to. Zelo je motiviran, saj je njegovo delo zelo zahtevno. “Mou” gradi ekipo in pri tem opravlja odlično delo, vendar pa včasih stvari potrebujejo več kot leto.”

“”Mou” zelo naravnost govori z nami. Tako je rekel: »Jaz sem danes vaš trener in potrudili se bomo po svojih najboljših močeh, da zmagamo. Bomo videli, kaj se bo zgodilo ob koncu sezone. Jaz sem tukaj in vam bom dal vse kar imam.« Je odličen trener, ki želi uspeti s to ekipo.”

“Trener se mora odločiti, če je potreba po napadalcu, sam sem tukaj, da pomagam na igrišču. Zelo bom vesel, če se bo Ruud van Nistelrooy vrnil. Veliko mu je pomagal, ko sem prišel sem, prav tako pa me je veliko naučil.”

“Benzema je odličen napadalec, vendar pa včasih ni v celoti vključen v igro in mi mislimo, da lahko stori še nekaj več na tem. Ima talent. Med treningi vidimo, kako dober je. Lahko bo pomemben igralec za Real Madrid, vendar je to odvisno od njega.”