X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Kaka

Za sponzorja Real Madrida, bwin, je tokrat pred tekmo proti Mallorci opravil intervju Kaka.

“To je bil dolg proces okrevanja, vendar pa mislim, da lahko naredimo še veliko dobrega za to ekipo od sedaj naprej pa do konca sezone. Vesel sem, da sem se pridružil ekipi, se vrnil na igrišča in da vem, da moji soigralci verjamejo vame.”

“Obljubim, da bom po svojih najboljših močeh pomagal tej ekipi. Želim si spet doseči zadetek na Santiago Bernabeu. Vedno poskušam aktivno sodelovati pri zmagah ekipe, ali to pomeni z zadetkom ali pa z asistenco.”

“Cristiano Ronaldo je najboljši igralec v ligi, ker je celosten igralec in ima vse potrebne kvalitete, da je najboljši. Z njim treniram iz dneva v dan in vem česa vse je zmožen. Zelo rad bi, da se me tukaj zapomnijo kot zmagovalca, ki je dosegel veliko stvari. Želim postati legenda Real Madrida.”

“Zelo pomembno bi bilo, da takoj prevzamemo vajeti igre v svojo roke. Če bi dosegli zadetek že pred polčasom, bi nam to povečalo možnosti za zmago, ker bi bilo potem bolj sproščeni. Tri točke proti Mallorci so ključnega pomena, še posebej zato, ker igramo doma, kjer smo dolžni zmagati. Moramo zmagati z igranjem naše igre.”