X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas & Marcelo

Iker Casillas je po tekmi priznal, da ekipa proti Mallorci ni odigrala po svojih najboljših močeh, svoje misli pa je z mediji delil tudi Marcelo.

Casillas
“Menim, da smo do sedaj dobro opravili svoje delo v januarju, razen našega remija proti Almeriji. Prikazali smo nekaj odličnih domačih predstav, kot je bila to na tekmi proti Villarrealu, kakor tudi v gosteh, kot je bila to tekma proti Getafam. V tem mesecu moramo odigrati veliko tekem in zato ni enostavno igrati vsako sredo in nedeljo na najvišji ravni. Naši nasprotniki na Santiago Bernabeu vedno dajo od sebe 150%, ampak to je nekaj, na kar se moramo navaditi. Trudimo se po svojih najboljših močeh na prav vsaki tekmi.”

“To je nova ekipa z novim trenerjem, prav tako pa je tudi zelo mlada ekipa od katere se že od samega začetka zahteva največ. Moramo biti v vrhu, se boriti za osvojitev vseh treh naslovov. Menim, da opravljamo odlično svoje delo v Ligi prvakov in v Copa del Rey, prav tako pa igramo dokaj dobro tudi v La Ligi.”

“Skušamo zaščititi Karima. Jutri bo na vseh naslovnicah časopisov in novic. Vsi smo mu hvaležni, ker je plemenita oseba, ki ne bi ranil niti muhe. Vsi bi se morali pogovarjati le o nogometu. Benzema je samo še en igralec v ekipi in nocoj je dosegel lep gol. Ta mu bo zelo dobro koristil. Bilo bi ga potrebno pustiti pri miru, da opravi svoje delo. Veliko se je zahtevalo od njega, odkar je prišel. Je še zelo mlad in zato mora stvari jemati počasi.”

“Naša tekma proti Sevilli bo težka. Njihovi navijači jih vedno zelo podpirajo in tako vršijo velik pritisk na nasprotnike. Sevilla je tudi zelo dobra ekipa, vendar pa jim ne gre tako dobro v La Ligi, kot so ljudje mislili, da jim bo šlo. Polfinale bo tako zelo napeto. Moramo poskusiti, doseči gol že v Sevilli. Vse tekme med Sevillo in Real Madridom so vedno zelo dobre.”

Marcelo
“Nismo igrali na najvišji ravni, vendar je najbolj pomembna stvar pri tem, da smo osvojili tri točke. Naša tekma v Sevilli bo prav tako zelo težko in sedaj se moramo nekoliko spočiti in se osredotočiti samo na to tekmo. Tekmo bomo morali jemati kot finale, da bi lahko dosegli dober rezultat.”

“Imamo veliko zaupanja v Benzemaja in zato smo zelo zadovoljni z njegovim golom, ki nam je omogočil, da smo tudi zmagali.”