X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Valdano

Generalni direktor Jorge Valdano je z mediji delil svoje poglede na zmago Real Madrid proti Mallorci.

“Zadetek je bil bistvenega pomena za Benzemaja. Napadalec potrebuje zaupanje in ta prihaja z zadetki. Danes je dobro igral in njegov zadetek nam je omogočil, da smo osvojili nove tri točke. V preteklosti so bili igralci, kot je to Higuain, ki so morali reševati moštvo iz podobnih situacij in Higuain se je dobro izkazala, da je super napadalec za Real Madrid. Upamo, da se enako zgodi tudi z Benzemajem.”

“To ni bila ena od naših najbolj navdušujočih predstav, toda v sezono se vedno najdejo tri ali štiri takšne tekme, ki jih je potrebno rešiti z zrelostjo.”

“Zaostajamo za Barcelono in si ne smemo privoščiti napake. To je predvsem včasih razvidno, ko se tekma odvija v zadnjih minutah. Naš slog je, da se borimo do konca in se bomo tako borili še naprej. Naši igralci ne obupajte tako enostavno.”

“Naša tekma proti Sevilli bo zelo zahtevna. Dobro je za nas, da se navadimo na igranje v izločilnih bojih, saj bomo konec koncev igrali izločilne boje tudi v Ligi prvakov. Vsekakor je to dobra vaja za nas. Tekme Copa del Rey so zelo zahtevni in tako v neki meri izčrpajo ekipo. Zelo razburljivo se je uvrstiti v finale in na koncu tudi osvojiti tekmovanje, vendar pa na vsaki težki tekmi ekipa porabi veliko energije.”