X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Karanka

Dan pred prvo tekmo polfinala Copa del Rey proti Sevilli, je pred novinarje stopil pomočnik trenerja Aitor Karanka.

“Trener ne želi sodelovati pri vsem, kar se dogaja in pri vsem, kar je bilo povedanega. Nihče ne mara, da se govori toliko o njih. Ponavadi je zaradi tega suspendiran ali denarno kaznovan, ker brani svojo ekipo in svoj klub. Prizadeva si le za normalno življenje.”

“Propaganda Sevilla za tekmo je samo dodatno segrela ozračje. Videli bomo, če bo kazenski odbor sankcioniral to, ali se to zgodi le v primeru, ko spregovori naš trener. Mi razmišljamo le o polfinalu Copa del Rey in o naslovu, ki si ga vsi zelo želimo osvojiti. Veliko časa je minilo od našega zadnjega finala in zato si želimo doseči tega.”

“Trener je zelo vesel. Sam preživim veliko časa z njim in vem, da se počuti zelo udobno. Zelo je navdušen nad možnostmi za uvrstitev v finale in glede borbe za vse naslove. Prepričan sem, da bo še srečnejši na konec sezone, ko bomo dosegli naše cilje. Igralci poznajo svojega trenerja in če je kaj očitnega v tej ekipi, potem je to enotnost. Vsi smo na istem čolnu. Vemo kdo je šef in bomo ostala z njim do konca.”

“Zelo težko bo zmagati na Sanchez Pizjuanu, ampak smo vsi zelo navdušeni nad osvajanjem naslovov in bomo zelo trdo delati, da to tudi dosežemo. Soočali se bomo s Sevillo, ki se zdi da ve, kako mora igrati v tem tekmovanju. Želimo se uvrstiti v finale, vendar pa to vsekakor ni vojna. Vsaj mi ne obravnavamo tega kot vojno.”

“Mourinho pričakuje, da bo lahko računal na vse igralce v ekipi, vendar pa smo utrpeli nekatere poškodbe pomembnih igralcev, ki so nas prisilile, da večkrat uporabljamo enako postavo. Poizkušali smo oblikovati močno skupino igralcev in verjamem, da nam je to uspelo. V treh tekmovanjih imamo še možnosti in se bomo borili, da pridemo daleč v vseh od njih.”

“Benzema se počuti dobro. Igranje za Real Madrid očitno dodaja veliko pritiska na tvojo službo in on čuti še večji pritisk, ki prihajajo izven kluba. Vsi v ekipi vemo kakšen je Karim in je odličen soigralec. Kot oseba me je zelo presenetil. Je fantastičen igralec, ki nam je v nedeljo prinesel tri pomembne točke. Povlečen je bil v boj kamor ne spada, vendar pa ga trener in celotno moštvo podpiramo.”