X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Adebayor prestal zdravniški pregled

imageshack.us

Emmanuel Adebayor je danes v bolnišnici Sanitas – La Moraleja že prestal zahtevan zdravniški pregled, tako da bo že jutri predstavljen sedmi sili kot novi igralec Real Madrida. Po mnenju dr. Carlosa Dieza, ki je nadzirala pregled, ima igralec “izjemno telesno postavo. Je zelo dobrega zdravja in lahko takoj začne s treningi.”

Igralec je danes prispeli v bolnišnico Sanitas – La Moraleja okoli poldneva, nato pa je zdravstveno osebje začelo z pregledom, ki je kot je navada vključeval pregled krvi in urina, EKG, magnetna resonanca, biomehanični pregled, celovito analizo njegovega gibalnega stanja, kardiološki pregled, … in prav vse teste je Adebayor tudi prestal.

Ob koncu pregleda je svoje mnenje podal tudi dr. Diez, ki je dejal, da “je vse šlo zelo dobro. Zaključili smo vse naše teste in lahko povem, da je popolnoma zdrav. Po njegovem mnenju je pripravljen, da začne sodelovati z ekipo. Ima izjemno telesno postavo in je takoj na voljo trenerju, da se pridruži ekipi.”

imageshack.us imageshack.us

imageshack.us imageshack.us