X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas

Iker Casillas je včeraj razpravljal o pomembnosti polfinala Copa del Rey proti Sevilli.

“Zelo pomembno je, da bi dosegli zadetek v Sevilli. Sam bi raje začel povratno tekmo z remijem 1-1, kot pa z remijem 0-0, čeprav bomo definitivno poskušal zmagati. Sevilla je čvrsta ekipa. Če se želimo uvrstiti v finale, potem moramo zapustiti Sánchez Pizjuan z dostojnim rezultatom, tako da bi lahko potem dokončno uredili stvari pred domačimi navijači.”

“Vsi si želimo osvojiti kraljevi pokal. To je odlično tekmovanje. Ko si enkrat v finalu in pogledaš nazaj na prehojeno pot, se zavedaš, da je bilo vse vredno.”

“Real Madrid si ne bi smel privoščiti, da že 17 let ne bi zmagal v tem tekmovanju. To je predolga doba. V zadnjem desetletju smo igrali v dveh finalih in upamo, da bomo tudi letos igrali v finalu. Tekma proti Sevilli je trenutno naš najpomembnejša tekma, tako da si ne moremo privoščiti napake. Naredili bomo vse kar bo potrebno. Kljub temu, da Sevilla do sedaj v tej sezoni ni bila vedno na najvišjem nivoju v La Ligi, pa so zato bili odlični v pokalu. Vemo, da je Sevilla močan nasprotnik, vendar pa bomo skušali premagati trenutne prvak.”