X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Mourinho praznuje 48. rojstni dan

Na isti dan, ko bo Real Madrid igral prvo tekmo polfinala Copa del Rey proti Sevilli, svoj 48. rojstni dan praznuje tudi Jose Mourinho. FIFA trener leta 2010 si tako za rojstni dan ne želi nič drugega, kot zmago svoje ekipe nocoj, s čimer bi Real Madrid imel še naprej eno najboljših sezon do sedaj, saj bi bila to njegova že 25. zmaga na 32. tekmah, poleg tega pa je Real še petkrat remiziral in le dvakrat izgubil.

Mourinho se je rodil 26. januarja 1963 v Setubalu na Portugalskem. Nihče si takrat ni mogel niti predstavljati, da bo Jose postal eden izmed najuspešnejših trenerjev vseh časov, potem ko je do sedaj osvojil že dva naslova Lige prvakov ter številne ligaške in pokalne naslove, tako na Portugalskem, v Angliji in v Italiji.

Nedavno in v svojo zbirko naslovov Mourinho dodal še nagrado, ki jo je prijel za najboljšega trenerja leta s strani IFFHS (Mednarodni inštitut za nogometno zgodovino in statistiko), ki ga je nagradil že v letih 2004 in 2005. Poleg tega pa je prvi v zgodovini prejel nagrado FIFA za najboljšega trenerja leta 2010, s strani uporabnikov spletne strani UEFA.com, pa je prav tako bil imenovan za trenerja preteklega leta.

Na dan njegovega rojstnega dne, želimo Joseju Mourinhu tudi v imenu slovenske Real Madrid navijaške skupnosti nadaljnje uspeh z Real Madridom, kamor je prišel 28. maja 2010 in je potreboval le pol sezone, da je že sedaj dosegel osupljive številke.