X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas & Albiol

Iker Casillas in Raul Albiol menita, da je ekipa z zmago v Sevilli naredila pomemben korak naprej.

Iker Casillas
“To je zelo dober rezultat za nas. Dosegli smo zadetek in ohranili našo mrežo nedotaknjeno. Prav tako smo nadzorovali potem tekme in Sevilla nam ni povzročala pretiranih težav, razen iz nekaj prekinitev. Kljub temu, pa moramo biti s Sevillo zelo pazljivi na povratni tekmi, saj so zelo dobra ekipa, ki ima odlične napadalce.”

“Kar je pomembno je, da smo zmagali našo tekmo. Sedaj se moramo osredotočiti na La Ligo, v kateri ta vikend igramo zapleteno tekmo proti Osasuni. Misli na povratno tekmo proti Sevilla bodo prišle šele po tej tekmi.”

Nek navijač je vrgel steklenico vode, ki me je zadela. To je res sramotno, da lahko neka neumna oseba pokvari zabavo in povzroči težave odličnim navijačem, ki goreče podpirajo svojo ekipo. Sodnik bo ustrezno ukrepal, če so kamer uspelo posneti to osebo.”

Raul Albiol
“Posredovanje na golovi črti se je zgodilo zelo hitro. Vrgel sem se na tla in sem videl žogo na golovi črti. Ne verjamem, da je šla žogo preko črte. Vse se je zgodilo zelo hitro, kar pušča prostor za dvom, ampak res mislim, da je žoga prečkala golovo črto.”

“Zadovoljen sem z zmago. Naredili smo pomemben korak, vendar pa moramo še vedno odigrati celih 90 minut in Sevilla je zapleten nasprotnik. Nocoj bomo uživali v naši zmagi in že malo razmišljamo o možnosti, da se uvrstimo v finale.”

“Karim si zasluži, da ljudi govorijo o njem, saj je dosegel fantastičen zadetek, ki je vreden tako odličnega napadalca, kot je to on.”