X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Karanka

Pomočnik trenerja Aitor Karanka je spregovoril z mediji po tekmi v Sevilli.

“Mi podpiramo Karima že od samega začetka. Objem, ki ga je dobil od trenerja po zadetku je bil zelo pomemben. Benzema čuti podporo vseh in je pomemben igralec v tej ekipi.”

“Zmagali smo in smo si priigrali dober rezultat pred povratno tekmo. Zmaga 1-0 pomeni, da lahko na koncu zmagamo s 3-0 ali pa remiziramo z 1-1, tako da je to dober rezultat, vendar pa še ni odločilen. Navijači na Bernabeu nas bodo v sredo podpirali, čeprav smo že danes naredili pomemben korak.”

“To, da trener ne pride na novinarsko konferenco sploh ni nespoštljivo s strani trenerja. To ni prvič, da ni prišel na novinarsko konferenco in je tako že navajen, da tudi člani njegovega osebja ob priložnostih opravijo te stvari namesto njega.”

[Glede steklenice, ki jo je dobil Casillas v glavo, op.p.] “To je osamljeno dejanja. Iker je bil nato pregledan v slačilnici in glede tega ni nič kaj vel za povedati. Navijači Seville so podpirali svojo ekipo. Nekateri so celo žvižgali proti navijačem na tribuni, ki so skandirali proti Ramosu. Mi se moramo osredotočiti samo na tekmo in na izločilne boje na splošno.”

“Pogovarjali smo se o razveljavljenem zadetku v slačilnici. Nekateri pravijo, da je šel žoga čez črto in drugi pravijo, da ni šla.”