X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ramos & Carvalho

Sergio Ramos in Ricardo Carvalho sta z mediji delili svoje poglede na zmago proti Sevilli.

Ramos
“Dosegli smo zelo pomembno zmago na težki tekmi. Zelo močno smo se osredotočili in nadzorovali potek tekme. Sevilla je skušali vzpostaviti svojo tempo igre, vendar pa nam je uspelo to preprečiti.”

“Dosegli smo dober rezultat, a dvoboj še ni s tem odločen. Nismo še igrali povratne tekme na Bernabeu in zato se bomo morali še paziti Seville, ker nam lahko še zapletejo stvari.”

“Zadetek Benzemaja za nas ni bilo tako veliko presenečenje, ker smo vsi vedeli, da je odličen igralec. Ima odlične kvalitete in upamo, da bo še naprej dosegal zadetke in tako pomagal ekipi do čim več zmag.”

Carvalho
“Igrali smo dobro in smo tudi zmagali. To je tisto, kar je pomembno, še posebej na gostovanjih.”

“Želimo si igrati v finalu, vendar pa bomo morali še počakati na to. Še vedno moramo pred tem odigrati eno tekmo na našem stadionu in tam si bomo morali dokončno priigrati napredovanje v finale.”

“Vse se je zgodilo zelo hitro in sam dejansko niti ne vem, če je žoga šla preko golove črte ali ne. Če bi sam moral odločati, potem bi rekel, da žoga ni v celoti prešla čez golovo črto.”