X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Valdano

Generalni direktor Jorge Valdano je po zmagi 0-1 Real Madrida v Sevilli spregovoril z mediji.

“Prikazali smo uravnoteženo predstavo in uspelo nam je vznemiriti Sevillo, ko smo imeli priložnost. Po našem doseženem zadetku smo nadzorovali hitrost tekme in imeli tudi priložnosti, da bi dosegli še kakšen zadetek več.”

“Zadetek mora biti razveljavljen, če obstaja kakšen dvom. Spodoben strel ne dopušča nobenega prostora za dvom.”

“Spopadli smo se z zelo pomembnim nasprotnikom, vendar pa moramo sedaj ostati mirni. Seveda pri tem ni dvoma, da bomo imeli pred našimi navijači še več možnosti, za dosego zadetka.”

[Glede steklenice, ki jo je dobil Casillas v glavo, op.p.] “To je sramotno dejanje in edina oseba, ki je odgovorna za to, je storilec in ne pa vsi navijači Seville, za kateri lahko rečem, da so se izjemno dobro vedli in podpirali svojo ekipo skozi celotno tekmo. Upamo, da nikoli več ne bomo videli takšnih stvari na nogometnih stadionih.”

“Adebayor je igralec, ki je všeč trenerju. Vse odkar se bilo jasno, kako dolgo bo trajalo okrevanje Higuaina, si je celoten klub trdo prizadeval, da bi se okrepili z igralcem njegovih karakteristik.”

“Zaradi mojega stališča je pomembno, da sam ne naredi ničesar, kar bi še bolj ogrelo ozračje. Prav tako sam želim povedati, da delamo na tem, da bi se trener čim bolj udobno počutil. Delamo na tem, da mu ustvarimo vse potrebne pogoje za njega, da dela samostojno. Kar je potrebno poudariti tukaj je to, da si trener želi biti samostojen in klub je pripravljene to upoštevati. Če je potrebna večja razdalja med nami, da se to doseže, potem se bo to tudi zgodilo. Naši sovražniki so naši nasprotniki in ti krvoločni. To je tisto, kamor bi morali osredotočiti našo energijo, da bi igrali tako dobro, kot smo igrali nocoj.”