X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Butragueño

Direktor za institucionalne odnose Emilio Butragueño je komentiral podpis z Adebayorjem, ob enem pa je tudi analiziral polfinalno pokalno tekmo proti Sevilli.

“Adebayor bo občutno pomagal ekipi in je napadalec po željah trenerja. Za njega je prosil že pred tedni, ko je bilo potrjeno, da Higuain ne bo mogel več pomagati ekipi. Prepričan sem, da bo Adebayor bo okrepil ekipo. Naredil nas bo bolj nevarne in nam bo dal več možnosti v boju za vsak naslov.”

“Tekma proti Sevilli je bila zelo dobra. Nismo imeli pretiranih težav. Kljub temu, pa ima Sevilla nadarjene napadalce in prepričan sem, da na povratni tekmi ne bodo stvari enostavno za nas. Na vsaki tekmi so prisotni čustveni element, ki se na koncu izkažejo kot odločilnega pomena pri končnem izidu. Ne vem, če je žoga prečkala črto ali ne. Dvomim tudi po pregledu strela iz različnih zornih kotov. Dejstvo je, da stranski sodnik ni dvignil zastavice, zato ker zadetek ni bil veljaven.”

“Zelo sem vesel za Benzemaja zato, ker je v zadnjih nekaj mesecih moral prenesti veliko pritiska. Prepričan sem, da bosta ta zadnja dva zadetka dvignila njegovo samozavest za preostanek sezone. Na zadnjih dveh tekmah je bil ključen igralec in je pri tem dosegel kvalitetna zadetka ter pokazal svoj talent. Dosegel je prelep zadetek, ki nam je zagotovil prednost v polfinalu Copa del Rey.”