X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ramos

Sergio Ramos spregovoril o naslednji tekmi Real Madrida proti Osasuni v Pamploni.

“Morali bomo nehati razmišljati o kraljevem pokalu in se osredotočiti na La Ligo. Na žalost v tem tekmovanju ne bomo odvisni samo od sebe in si zato ne moremo privoščiti, da bi še izgubili kakšno točko. Če bomo še izgubili kakšno točko, potem bi naša razlika do vodilne ekipe enostavno bila prevelika.”

“Osasuna nam je vedno otežila stvari na svojem stadionu, vendar pa jih dobro poznamo. Stadion Reyno de Navarra je majhen stadion, na katerem so navijači zelo blizu igrišča in zato ustvarijo še dodaten pritisk na nasprotnika, vendar pa moramo pozabiti na vzdušje in enostavno igrati našo igro, da osvojimo vse tri točke.”

“Osasuna se bori, da bi se izognila mesto izpada, vendar pa je ranjena ekipa vedno bolj nevarna.”

“Zelo rad bi osvojil tretji ligaški naslov in ostala dva naslova za katera si prizadevamo, vendar pa bi sam raje stvari jemal počasi in se osredotočil na vsako tekmo posebej. Ne smemo si privoščiti, da bi se naš zaostanek za vodilno ekipo še povečal. Pred nami je v tej sezoni še veliko tekem in še veliko stvari se lahko spremeni. Da pa bi nam uspelo, se moramo osredotočiti na zmago na vsaki tekmi in se izogniti razmišljanju o čem drugem.”