X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Na predvečer tekme proti Osasuni, je Jose Mourinho na novinarski konferenci odgovarjal na vprašanja medijev v zvezi s prihajajočo tekmo in glede zadnje okrepitve, Emmanuela Adebayorja.

“Zelo pomembno je za ekipo, da ima tri napadalce. Če bi nas pred tem doletela še ena poškodba napadalca, potem bi nam ostal samo še en napadalec. To sedaj pa je idealen položaj. Higuain bo dobrodošel nazaj z odprtimi rokami, toda moj misli so sedaj drugje pri Adebayorju in Benzemaju, ker sta različna igralca, ki se dopolnjujeta. Adebayor ni igral od decembra, vendar pa v tem času ni bil poškodovan in je vsak dan treniral. Je pripravljen igrati.”

“Moje misli so le pri tej tekmi. Skrbi me naš nasprotnik in igralci, ki lahko naredijo veliko škode za mojo ekipo. Po svojih najboljših močeh se bomo potrudili za zmago. Vsi vemo, da smo izgubili dve točki v Almeriji in o tej tekmi ne bom več govoril. Za nami sta težki tekmi v Sevilli in na Calderonu, ki smo ju obe zmagali. Tekma proti Almeriji je bila prav tako težka, ki pa je zaradi nekaterih razlogov nismo zmagali.”

“Težko je napadalcu najti svojo pot v ekipo, če ne igra, ampak Adebayor ve, kako je igrati za ekipo od katere se pričakuje, da bo zmagovala. Njegova vključitev v ekipo je potekal brez težav. Prepričan sem, da se bo dobro odrezal.”

“Xabi Alonso se pred dvema dnevoma ni počutil dobro, vendar pa je sedaj z njim boljše. Ni nam ga potrebno prisiliti, da trenira, ko pa je tako močno deževalo. Je na seznamu vpoklicanih igralcev in je dovolj zdrav, da bo lahko igral jutri.”

“Moj odnos z Valdano ni važen. Kar je pomembno, pa je to, da sam držim z mojimi igralci in obratno. Vsi poskušamo po svojih najboljših močeh, da bi zmagal našo naslednjo tekmo ne glede na to, v katerem tekmovanju igramo.”

“Sam bom opravil novinarsko konferenco, ko bom to sam hotel in ne, ko boste vi (mediji, op.p.) hoteli. Ne vem, kako te stvari potekajo v drugi klubih, vendar pa kjer sam delam s svojimi pomočniki, ti delajo trdo, se učijo in si gradijo svojo prihodnost, saj ničesar ne pride iz nič. Želim si, da ima Karanka priložnost spregovoriti in da se nauči kaj vse se vrti okoli teh novinarskih konferenc pred tekmo. Naj bom jaz ali on, njegove besede so tudi moje besede. Sem odgovoren za to, kar govori. Moji sodelavci niso tukaj za prav nič manj.”