X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

50. ligaški nastop Ronalda

Cristiano Ronaldo je v nedeljo na stadionu Reyno de Navarra proti Osasuni odigral že svojo 50. tekmo v La Liga, pri čemer je dosegel 48 zadetkov 17. različnim ekipam.

Cristiano je debitiral v La Ligi 29. avgust 2009 proti Deportivo, kjer je dosegel drugi zadetek belega baleta, s čimer je navijače takoj očaral s svojo izjemno kvaliteto.

V prvem letu pri Real Madridu je Ronaldo izpustil le 9 ligaških tekmah in sicer jih je šest izpustil zaradi poškodbe in tri zaradi kazni. V prvi sezoni je tako na 29-ih tekmah dosegel 26 zadetkov in glede na že do sedaj dosežene zadetke v letošnji sezoni vse kaže, da bo to številko kmalu presegel. V letošnji sezoni je Portugalec dosegel že 22 zadetkov (*23 po navedbah Marce) na 21-ih prvenstvenih tekmah, kar pomeni, da v povprečju doseže 1,04 zadetka na tekmo (*1.10 zadetka na tekmo – Marca) .

Ronaldo je zatresel mreže že sedemnajstim različnim ekipa iz prve španske lige, nekaterim od njih, kot sta to Getafe ali Malaga, je dosegel po dva zadetka, medtem ko je Villarrealu in Athleticu zabil hat-tricka. Racing Santander je tako letos postala prva ekipa, kateri je Ronaldo dosegel štiri zadetke na eni tekmi.