X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

15 igralcev vpoklicanih v svoje reprezentance

Petnajst Madridist je bilo vpoklicanih v svoje reprezentance za prijateljske tekme, ki bodo na sporedu 9. februarja. Casillas, Arbeloa, Albiol, Sergio Ramos in Xabi Alonso bodo branili barve Španije, v argentinsko reprezentanco so bili vpoklicani Garay, Gago in Di Maria, Benzema in Lass bosta oblekla dres Francije, Carvalho in Cristiano Ronaldo bosta zaigrala za Portugalsko, Marcelo za Brazilijo ter Özil in Khedira za Nemčijo.

Nemčija – Italija Signal Iduna Park Dortmund (Nemčija) 9. februar
20:45

Joachim Löw je za prijateljsko tekmo proti Italiji vpoklical Özila in Khediro, potem ko sta oba postala že standardna člana izbrane vrste Nemčije.

Francija – Brazilija Stade de France (Francija)

9. februar
21:00

V Parizu se bosta pomerila dva nekdanja svetovna prvaka in sicer reprezentanca Francije, v katero sta bila vpoklicana tudi Benzema in Lass ter reprezentanca Brazilije, v katero je bil vpoklican Marcelo.

Argentina – Portugalska Stade Geneve (Švica) 9. februar
21:00

Garay, Gago in Di Maria so bili vpoklicani v argentinsko reprezentanco, medtem ko jim bosta na drugi strani v dresu Portugalske stala moštvena kolega Cristiano Ronaldo in Carvalho.

Španija – Kolumbija Santiago Bernabéu (Španija) 9. februar
21:30

Vincente del Bosque je v špansko reprezentanco za prijateljsko tekmo proti Kolumbiji, ki se bo igrala na stadionu Santiago Bernabéu, vpoklical pet igralce Real Madrida in sicer Casillasa, Albiola, Arbeloo, Sergia Ramosa in Xabi Alonsa.