X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Arbeloa

Alvaro Arbeloa je za sponzorja Real Madrida, bwin spregovoril o ligaški tekmi proti Real Sociedadu.

“Upam, da bodo navijači videli veliko zadetkov. Prepričan sem, da bo nedeljska tekma lepa, vendar bomo za zmago morali trdo delati. Real Sociedad nam je povzročal že težave na stadionu Anoeta in zato moramo pričakovati, da bo enako tudi na Bernabeu.”

“Imajo močne igralce v napadu in še zlasti vzdolž kril. Xabi Prieto in Griezzman imata za seboj odlično sezono in dejstvo, da ne čutijo nobenega pritiska pred tekmo, se bodo med tekmo lahko počutili bolj udobno. Ekipi se je dokazala za zelo močna od sredine naprej, tako da bomo morali biti zelo pozorni.”

“Sam sem dovolj dober, da se lahko zanesem na svojo levo nogo, tako da sem moral v zadnjem času igrati nekoliko več na levem boku namesto Marcela, saj me je trener prosil, da naj igram tam. Čeprav po pravici povedano, je moj naravni položaj in položaj, kjer se počutim najbolj udobno na igrišču, mesto desnega bočnega igralca.”

“Čeprav sem letos že dosegel en zadetek v Amsterdamu, bom ta vikend zelo težko doseči zadetek s položaja na katerem sam igram. V lanski sezoni sem dosegel dva zadetka, tako da bomo videli, kaj lahko storim v tem letu.”