X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je pohvalil svoje igralce za impresivno zmago 4-1 proti Real Sociedadu.

“Danes smo lahko uporabljali sistem rotacije, da bi s tem nekoliko spočili nekateri igralce, da smo lahko igrali dobro dlje časa in da smo z lahkoto prišli do nove zmage.”

“Sam sem tukaj, da poskušam osvojiti naslov, toda pa ne bo nič narobe, če bomo na koncu končali na drugem mestu. Kar je pomembno meni je to, da se ne bomo predali v prvenstvu. Če bomo dobro opravili naše delo in vseeno končal na drugem mestu, bomo še vedno lahko odšli na počitnice z visoko dvignjenimi glavami. Matematika nam še vedno pravi, da imamo možnosti za osvojitev naslova.”

“Niz Ronalda v La Ligi bi bil prav tako fantastičen, tudi če ne doseže nobenega zadetka več v preostanku sezone. To želim poudariti in to povem tudi svojim igralcem. Vedno igra na meji svojih zmožnosti in ambicij. Vedno da vse od sebe za ekipo in pri tem ni važno, če ne doseže zadetka. Kljub temu, pa sam nisem nič kaj bolj naklonjen njemu, kot ostalim igralcem.”

“Adebayor je igral zelo dobro in dokazal zakaj je tukaj. Imamo dva napadalca, ki sta trenutno v optimalni formi, poleg tega pa imata različne lastnosti. Karim igral 85 minut proti Sevilli in bo skoraj zagotovo igral proti Braziliji naslednji teden v Franciji, zato sem danes igral z Adebayorjem. Zadovoljni smo z obema igralcema in takšno stanje je odlično.”

“Ozil nosi veliko odgovornost v tej ekipi v reprezentanci Nemčije, ki so zelo pomembna reprezentanca, vendar pa se na vse to dobro odziva. Izstopa po svoji preprostosti, ko mora sprejeti nove stvari. Danes je igral na položaju Di Marije in način, s katerim je pokrival odprt prostor se je zdelo, kot da je to njegov primarni položaj. On bo fantastičen igralec za Real Madrid za naslednjih deset let. Vse nas je navdušil s svojimi igrami.”

“Lass je eden od tistih 13. ali 14. igralcev, ki bi z lahkoto zaigrali v prvi postavi. Garay je prav tako dobro igral v obrambi, prav tako pa nam je pomagal povratek Marcela. Kaka je pripravljena odigrati zelo dobro približno eno uro, nič več, vendar pa je danes odigral zelo dobro.”