X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Valdano

Generalni direktor Jorge Valdano je po zmagi nad Real Sociedadom z mediji delil svoje zadovoljstvo.

“Ekipa je delovala zelo udobno in si je ustvarila veliko priložnosti za zadetek. Več kot očitno smo prevladovali na tekmi in bili povezani s svojimi navijači celotnih 90 minut, kljub vodstvu, ki smo ga imeli. Naš slog je, da nikoli ne obupamo in ta duh je bil vedno značilen za to ekipo.”

“Nobena Madridista ni bila zaskrbljena zaradi tega, ker Ronaldo ni dosegel zadetkov, kljub dejstvu, da se zdi da je bila to velika novica. Zelo malo igralcev ustvarja novice, ko ne dosežejo zadetka. Njegovih 24 zadetkov dokazuje njegovo učinkovitost, kakovost in tekmovalnost. Vsekakor je eden najboljših igralcev v sveta. Tisti, ki ga imajo privilegij gledati kako igra, se bodo lahko s tem hvalili vse svoje življenje.”

“Bolj kot Messi mislim, da je Cristiano Ronaldo Di Stefano 21. stoletja, saj nosi isti dres kot ga je Di Stefano. Cristiano je igralec, ki bo zagotovo še pisal zgodovino v tem klubu. Christianu se ni potrebno spreminjati za nikogar, vendar pa je potrebno priznati, da sta on in Messi oba igralca na zelo visoki ravni, kar je privilegij za špansko prvenstvo.”

“Adebayor je pokazal najboljše kar lahko stori v zadnjih minutah. Je hiter, natančen pri svojih strelih ter krepi ekipo s svojo prisotnostjo na igrišču. Pomagal nam bo tako v Španiji, kot tudi v Evropi.”