X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Najdaljši zmagovalni niz v zadnjih 25. letih

V tej sezoni še nobeni ekipi ni uspelo zapustiti stadiona Santiago Bernabeu s točkami v žepu, potem ko je Real Madrid zmagal na vseh 18-ih domačih tekmah in je pri tem dosegel 61 golov. Beli niso izgubili tekme na domačem igrišču že celih deset mesecev, kar je nazadnje uspelo ekipi pod vodstvom Luisa Molownya v sezoni 1985/86. V tej isti sezoni je takrat Real Madrid zmagal na prav vseh domačih tekmah na Bernabeu in osvojil La Ligo in pokal UEFA.

Madridiste v tej sezoni odlično igrajo na domačem Santiago Bernabeu. Ali naj bo to v La Liga (11 tekem), v Ligi prvakov (3 tekme) ali v Copa del Rey (4 tekme), Real Madrid ni imel veliko težav, da pri osvojitvi popolnega izkupička na domačem igrišču.

Če želimo v zgodovini najti podoben primer, moramo iti kar 25 let nazaj v sezono 1985/86, ko je bila takratna ekipa Real Madrida po 22. krogih La Lige prav tako brez poraza. V tem času so varovanci Luisa Molownya dosegli dvanajst zmag v La Ligi in še tri v pokalu UEFA, ob koncu sezone pa so nato slavili tako v La Ligi, kot tudi v pokalu UEFA. Zmagoviti niz tiste ekipe se je nato končal 18. maja 1986 v ligaškem pokalu.

Sedanji zmagovalni niz, ki sedaj traja že deset mesec, se je začel že v prejšnji sezoni (2009/10) v 31. krogu, od takrat naprej pa je bila trdnjava Santiago Bernabeu neosvojena za prav vse nasprotnike, ki so gostovale v Madridu.

URADNE TEKME NA STADIONU SANTIAGO BERNABEU
LA LIGA
Real Madrid 1-0 Osasuna
Real Madrid 3-0 Espanyol
Real Madrid 6-1 Deportivo
Real Madrid 6-1 Racing
Real Madrid 2-0 Atletico Bilbao
Real Madrid 5-1 Athletic Madrid
Real Madrid 2-0 Valencia
Real Madrid 1-0 Sevilla
Real Madrid 4-2 Villarreal
Real Madrid 1-0 Mallorca
LIGA PRVAKOV
Real Madrid 2-0 Ajax
Real Madrid 2-0 Milan
Real Madrid 4-0 Auxerre
COPA DEL REY
Real Madrid 5-1 Murcia
Real Madrid 8-0 Levante
Real Madrid 3-1 Atletico
Real Madrid 2-0 Sevilla