X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Španska nogometna reprezentanca prejela medalje

Španske nogometna reprezentance s strategom Vicente del Bosquom na čelu, je danes za izjemne dosežke v Južni Afriki lani poleti, prejela zlato medaljo skupnosti Madrida, kakor kot tudi “Gran Cruz del 2 de mayo” (Velik križ 2. maja). V imenu reprezentance je nagrado sprejel njen kapetan Iker Casillas.

Predsednika skupnosti Madrid, Esperanza Aguirra, je na prireditvi spremljal tudi podpredsednik in svetovalec za kulturo in šport, Ignacio Gonzalez in predsednik španske nogometne zveze Angel Maria Villar.

“To je kolektivna nagrada in ne individualna. Zahvaljujem se predsedniku za to priznanje. Velika čast in zadovoljstvo je prejeti to nagrado v imenu vseh mojih soigralcev. Prav tako se moramo zahvaliti skupnosti Madrid za to čudovito praznovanje,” je dejal kapetan španske reprezentance Iker Casillas.

Aguirre je ob tem dodal, da si igralci “zaslužijo te nagrade zaradi svojega zmagovalnega duha, svoje vere v zmago in želje po vsakodnevnem napredovanju. Velika čast je prejeti Velik križ in zlato medaljo, ki dokazuje vaš talent in vašo vrednot, ki jo vsi zelo občudujemo.”