X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Zidane prejel nagrado Laureus

Zinedine Zidane je včeraj prejela nagrado Laureus (“športni oskarjji”) za življenjsko delo 2010 v Abu Dhabiju, kot priznanje za njegovo izjemno nogometno kariere. Nagrado sta prejela tudi španski teniški igralec Rafael Nadal in španska nogometna reprezentanca.

Zinedine Zidane v dresu Real Madrida osvojil eno ligo, eno Ligo prvakov, en interkontinentalni pokal, en evropski super pokal in en španski super pokal. David Beckham ga je opisal kot “pravi genij, on je najboljši”, medtem ko je Marcel Desailly dejal: “njegov talent in tehnika nista bila s tega sveta, bil je izjemen z žogo v svojih nogah.” Raul Gonzalez je medtem opozoril na finale Lige prvakov iz leta 2002: “Vsi se spominjamo njegovega neverjetnega zadetka.”

“Zahvaljujemo se vam za to nagrado. Velika čast je biti nocoj tukaj,” je dejal Zidane, ki je nagrado posvetil svoji ženi, s katero sta praznovala 20. obletnico poroke.

Navijač Real Madrida in teniški igralec Rafael Nadal je prejel nagrado za najboljšega športnika 2010, medtem ko je španska nogometna reprezentanca prejela nagrado za najboljšo mednarodno ekipo preteklega leta.