X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Adebayor

Emmanuel Adebayor je danes opravil svojo prvo novinarsko konferenco po koncu treninga na Valdebebasu.

“Zelo sem vesel za ta dva dosežena zadetka. Zelo trdo bom delal vsak dan, da bi pomagal zmagati naše tekme. Zelo enostavno je delati z Mourinhom. Je odlična oseba in mi pomaga, da bi še dvignil nivo svoje igre. Ima svoj način ravnanja z ljudmi. Vedno ti pove, kaj pričakuje, da narediš.”

“Do konca se bomo borili, da bi osvojili vse naslove. Rad bi se zahvalil mojim soigralci za pomoč, da sem se lahko tako hitro prilagodil na to ligaško prvenstvu. Granero, Ramos, Ronaldo, Pepe, Marcelo … Vsi govorijo angleško, tako da me razumejo in sam njih razumem. Zelo sem vesel, da sem tukaj.”

“Cristiano Ronaldo je zelo močan igralec. Lahko vam povem, da vsak dan še dodatno trenira v telovadnici, da bi bil v optimalni formi. Iskreno mislim, da je prevečkrat med tekmami zaustavljen na nepravilen način, saj ga drugače ne morejo ustaviti, vsak se želi dokazati proti njemu. Pepe je eden izmed najboljših branilcev na svetu.”

“Veselim se vrnitev v Francijo. Proti francoski ekipi nisem igral vse odkar sem zapustil Monaco. Lyon je dobra ekipa in mi si želimo uvrstiti v naslednji krog. Morali bomo igrati našo igro, če želimo zmagati.”

“Teroristični napad na reprezentanco Toga je ustvaril zapleten položaj za nas, vendar sem vesel, da sem danes tukaj. Na srečo imam še vedno svoji dve nogi in tako lahko igram nogomet. Včasih še glasne poke zamenjam za zvoke strelov, vendar pa sem sedaj prebolel to in sem pripravljen za delo.”