X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ronaldo

Cristiano Ronaldo je v intervjuju za špansko televizijo Antena 3 dejal, da se mora ekipa še naprej boriti za osvojitev prvenstva in da nikoli ne smejo misliti, da je prvenstvu že izgubljeno.

“Igram za najboljši klub na svetu in imam najboljše soigralce na svetu. Ne smemo misliti, da je liga že izgubljena. Moramo verjeti, čeprav bo težko zmagati, vendar pa je vse še mogoče, zato se bomo morali boriti do samega konca. Barceloni je zelo močna, a smo zato tudi mi in zato se bomo tudi borili.”

“Mislim, da bomo zmagali v finalu Copa del Rey. Moramo misliti, da bomo, ker drugače bi bilo boljše, da ostanemo doma, če bi mislili da ne moremo zmagati. Barcelona je odlična ekipa, vendar pa bomo vse storili kar se bo dalo, da zmagamo v kraljevem pokalu.”

“Nikoli mi na pamet ne pade misel, da v letošnjem letu ne bi osvojili nobenega naslova. Seveda se lahko zgodi, ampak sam raje ne razmišljam o tem. Sam sem optimist in prepričan sem, da bomo osvajali naslove ob koncu sezone.”

“Menim, da je Mourinho najboljši trener na svetu. Naslovi, ki jih je osvojil kažejo na to, kako izkušen je. Je rojen zmagovalec in z njim je vse lažje.”

“Moj sin mi je spremenil življenje. Dobil sem svoj karakter in svojo osebnost, ampak tisti, ki me poznajo vedo, kakšen sem v resnici. Vedno sem pripravljen poslušati mnenja drugih ljudi.”