X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Karanka

Po sobotnem treningu je pred novinarje na novinarski konferenci stopil pomočnik trenerja Aitor Karanka, saj je Jose Mourinho odpotoval v Francijo, kjer si je ogledal tekmo med Saint-Etienne in Lyonom.

“Vsaka tekma je ključnega pomena za nas, še posebej sedaj, ko zaostajamo sedem točk za vodilno ekipo. Naša tekmo proti Espanyolu je samo še ena tekma, ki jo bomo morali zmagati, saj so vse pomembne tekme.”

“Trener je že povedal, kako pomembno je Pepe za ekipo. Že cel teden normalno trenira in je pripravljena pomagati ekipi.”

“Veseli smo prihoda Emmanuela. Že v zelo kratkem času je naredil veliko in to je dobro za vse nas. Odlično se je ujel z ekipo in je vedno nasmejan. Benzema je pred njegovim prihodom igral zelo dobro. Konkurenca je oba prisilila, da pokažeta svoje najboljše igre in to je očitno dobro tudi za ekipo.”

“Veseli smo, ker so se vsi naši reprezentanti vrnil v dobri formi in da so pripravljeni igrati. Naši igralci so ponosni, da lahko igrajo za svoje države in da jih zastopanje, ko je to potrebno.”

“Naš trener ima drugačne načine dela. Danes si bo ogledal tekmo našega nasprotnika v Ligi prvakov, vendar pa on ve, da je trenutno jutrišnja tekma najbolj pomembna za nas in tako bo jutri že tam. Morda se nam tukaj to zdi nekoliko presenetljivo, vendar pa je on že navajen tega. Zadovoljen je z osebjem, ki mu pomaga se pripraviti na tekme in na analizo tekmecev. Tudi naši igralci so presenečeni nad količino informacij, ki jih prejmejo glede nasprotnika.”