X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Adan

Antonio Adan je po prejetem rdečem kartonu Ikerja Casillasa proti Espanyolu dočakal svoj prvenec v La Ligi. Mladi vratar se je odlično izkazal ter ohranil svojo mrežo nedotaknjeno, tako da je po tekmi z veseljem svoje izkušnje delil z mediji.

“Želim se zahvaliti trenerju. Hvaležen sem mu, ko slišim, da je rekel da sem se dobro odrezal, ker je vedno izrazil zaupanje vame. To mi pomaga, da sem sproščen in da mislim, da se bodo stvari dobro poklopile. Moji soigralci so mi dejali, da naj bom miren in da verjamejo, da se bom dobro odrezal.”

“Potem, ko smo igrali z igralcem manj, smo nadzorovali tekmo in nam je uspelo doseči zelo pomembno zmago. Liga nikoli ni bila izgubljena. Imeli smo sedem točk zaostanka in sedaj jih imamo pet. Debitiral sem v prvenstvi in sem zadovoljen s tem, kako so se stvari obrnile za mene, vendar pa sem še posebej vesel, ker je ekipa zmanjšala razliko do vodilne ekipe.”

“Videl sem, ko je Iker prišel z igrišča in ko je sodnik naznanil menjavo, tako da sem se kar nenadoma znašel na igrišču. Vedela sem, da bom jaz prišel v igro, ko je Iker prejel rdeči karton, saj ni bilo nikogar drugega. Bil sem pripravljen.”

“Všeč mi, da sem videti miren. Moral sem se močno osredotočiti na svoji prvi ligaški tekmi. Zelo težko je ostati v začetni postavi, ker imamo najboljšega vratarja na svetu, kljub temu pa moram biti pripravljen v vsakem trenutku.”