X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Marcelo, Pepe & Casillas

Marcelo je dosegel zmagoviti zadetek proti Espanyol, po tekmi pa z mediji delil svoje poglede na zmago. Pepe se je vrnil v začetno postavo Reala po poškodbi in odigral ključno vlogo proti Espanyolu, medtem ko je Iker Casillas pohvalil Adana, ki ga je zamenjal med vratnicama, potem ko je bil že na začetku tekme izključen.

Marcelo
“Vedeli smo, da bo bilo zapletena tekma, vendar pa nismo pričakovali, da bomo praktično že od prve minute naprej igrali z igralcem manj. Naša prizadevanja so nam pomagala zmagati.”

“Ljudje pravijo, da smo morda utrujeni, vendar pa se mi počutimo odlično in se trudimo, da bi dosegli zmage, kot je bila ta nocoj. Smo družina in si vedno želimo zmagati ko igramo.”

“Zelo sem vesel, da sem dosegel zadetek, meni je bolj pomembna zmaga in zmanjšanje razlike do Barcelone.”

Pepe
“Spopadli smo se z izzivom. Dokazali smo, da delamo vse, da bi ujeli Barcelono. Še vedno se moramo pomeriti z njimi doma in če bomo zmagali, bomo bližje osvojitvi naslova. Če bomo še naprej tako osredotočeni, pokazali takšno raven zrelosti in dela tako dobro, potem bomo dohiteli Barcelono.”

“Začeti v prvi postavi je nagrada zame. To je bila priložnost, da ne razočaram trenerja in za to sem delal zelo trdo. Zelo sem zadovoljen s svojo predstavo danes in s prizadevanji mojih soigralcev.”

“Espanyol ima zelo dobre igralce in težko nam je bilo doseči zadetek. Bila je napeta in zapletena tekma, tako da smo zelo zadovoljni s to zmago.”

Iker Casillas
“Moj rdeči karton je bil dvomljiv, vendar pa se je sodnik tako odločil in to smo morali sprejeti. Važno je, da je ekipa odigrala fenomenalno tekmo in si zasluži oceno 10 od 10. Naša kakovostna ekipa se je pri tem izkazala in domov odnašamo tri pomembne točke. Adan je odigral dobro in trdno tekmo in lahko rečem, da ima pred seboj še svetlo prihodnost.”