X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Morata

Najboljši strelec Real Madrid Castille, ki je za vikend dosegel hat-trick, Álvaro Borja Morata Martín, je v ponedeljek gostoval na Realmadrid TV.

“Prvi zadetek je bil dosežen iz standardnega položaja, ki smo ga trenirali že na treningih. Naša oba krila sta odlična pri izvajanju prostih strelov. Sam sem ostal tik za obrambo in tam sem tudi prejel podajo. Nekoliko sem okreval, ker je bila žoga malo za menoj, potem pa sem streljal. Drugi zadetek sem dosegel po podaji Pabla Sarabie, ki se je boril za žogo in jo je podaljšal do mene. Vratar je naredil korak v nasprotno smer in videl sem prazen del mreže. Tretji zadetek sem dosegel po lepi igri Carvajala, ki mi je podal in sam sem samo potisnil žogo v mrežo. Vse kar šteje je to, da smo zmagali. Zelo sem vesel, da sem pomagal ekipi z zadetki.”

“Trener Toril ima veliko zaupanje v nas. On ve, kako nas mora obravnavati, saj je bil tudi sam nekoč mlad igralec. Poskuša nas naučiti vse kar se je sam naučil. Z nami ima zelo tesen odnos. Vedno tako na treningih, kot tudi na tekmah zahteva od nas veliko intenzivnost.”

“Zadovoljen sem s tem, kako potekajo stvari v akademiji in način kako ekipe igrajo, še posebej Castilla in Real Madrid C. Oboji si želimo doseči svoje cilje, kar je uvrstitev v končnico.”

“Ta klub je eno raven nad vsemi ostalimi. Sem sem prišel z veliko željo po igranju. Znašel sem se obdan z odličnimi soigralci in zato sem navdušen, da sem tukaj.”

“Poskušam izkoristiti moje treninge s prvo ekipo, s tem da sprejmem vse kar lahko. Preživeti priprave pred sezono v Los Angelesu je bilo nepozabno. Sodelovati s prvo ekipo je velika spodbuda za vse igralce Castille, saj praktično predstavljajo češnjo na vrhu torte.”