X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Jose Mourinho je na petkovi novinarski konferenci po treningu analiziral sobotno tekmo proti Levanteju.

“Zelo sem vesel. Imeli smo nekaj težkih tekem in verjamem, da se ekipa vrača v vrhunsko formo. Všeč mi je bila naša predstava proti Espanyolu, saj so moji varovanci pokazali veliko mero discipline in so igrali na meji svojih moči. To je tisto, kar me zanima v tej fazi, v kateri je vse na kocki za nas.”

“Levante so nevarna ekipa. V tej sezoni smo se z njimi še trikrat srečali in oni so proti nam samo enkrat izgubili. Za njimi je dobra serija tekem in v zadnjem času so premagali Villarreal. So izven cone izpada, so nevarna ekipa in imajo srečen niz tekem. Caicedo predstavlja grožnjo. On, Stuani in Jorda so nevarni za gol, saj dobro streljajo in so dobri pri doseganju zadetkov.”

“Sam ne delam ničesar, da bi še naprej ostal neporažen na domačem igrišču. Če se bo jutri slučajno zgodilo, da bo 15 minut pred koncem še vedno remi, ne bom poskušal obdržati tega rezultata, da bi ohranil moj rekord. Hočem zmagati tekmo. Ne želim razmišljati o rekordih. To mi nič ne pomeni, glede na točke, ki jih lahko osvojimo doma, ker nam te lahko prinesejo naslove. To je tisto, kar je pomembno pri tem.”

“O tekmi proti Olympique Lyonu bomo govorili, ko bo prišel čas za to. Za jutri bom naredil dve spremembi v moji postavi, vendar pa ne bosta zelo pomembni. Glavna struktura in kakovost ekipe bo ostala. Albiol bo nadomestil Pepeja, vendar pa to ni nič novega. Poskušam samo zaščititi igralca, ki ni igral en mesec. V obrambi bom uporabil Sergia, Albiola, Carvalha in Marcela. Delam spremembe pri čemer ne spreminjam pravzaprav ničesar. Cristiano Ronaldo bo prav tako igral. Ne mislim, da potrebuje počitek, ker je močan in je za nas zelo pomemben. Počitek mu bom namenil, ko bom mislil, da ga potrebuje.”

“Sam smatram tekmo proti Levanteju kot najpomembnejšo v moji karieri, saj je naša naslednja tekma. Teh nekaj naslednjih dni je vedno najbolj pomembnih v vsaki sezoni, saj je vse na kocki. Moja kariera je predolga, da bi lahko rekli, da bo naslednjih nekaj mesecih najbolj pomembnih v moji karieri.”