X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Predstavitev DVD-ja “Real Madrid, el mejor club del mundo”

Real Madrid, el mejor del mundo klub (Real Madrid, najboljši klub na svetu) je nov DVD, ki bo omogočil navijačem, da bodo podoživeli vse slavne trenutke v zgodovini kluba. Predstavitev novega izdelka je danes prisostvoval generalni direktor Jorge Valdano, častni predsednik Alfredo di Stefano, generalni direktor Emoma Agustin Sierra in kapetan prve ekipe Iker Casillas. Prav tako pa sta bila prisotna tudi veterana Zoco in Santamaria.

Jorge Valdano
“Veliko ljudi se je zapisalo v zgodovino v Real Madridu. Don Alfredo di Stefano je eden od igralecv, ki so se zapisali v zgodovino Real Madrida in nasploh v nogometno zgodovino. On je vodnjak znanja in on pooseblja vse vrednote, ki so omogočile Real Madridu, da je dosegel današnjo veličino. Ta DVD vsebuje nepozabne trenutke in vrednot, ki se jih moramo vedno zavedati.”

Alfredo di Stefano
“Ponosen sem, da sem del družine Real Madrida že tako dolgo. Vse kar sem dosegel, gre zasluga mojim soigralcem. Real Madrid ima bogato zgodovino in vrednote, zato ker smo vedno bili odlična družina. Sedaj si bom lahko ogledal slike, ki jih še nikoli prej nisem videl.”

Iker Casillas
“To je pomembno za vse tiste, ki pridejo v Real Madrid, da se zavejo kje so in kaj ta dres pomeni. Rad bi se zahvalil Santiago Bernabeu za vse kar je naredil za klub. Zahvaljujem se Di Stefanu in vsem veteranom za njihovo zapuščino, saj so oni postavili zgled celotnemu Madridismu.”

Agustin Sierra
“Zahvaljujem se klub za sodelovanje pri oblikovanju tega DVD-ja. Ta zgodovina zajema znanje, tehnologijo, občutek, čustva, uspeh in slavje. Meseca je bil DVD v nastajanju in bo zagotovo segel v vsa srca navijačev.”