X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Lass

Lass je v intervjuju za bwin.com analiziral tekmo proti Levanteju. Igralec je spregovoril tudi o svojem dobrem prijateljstvu z Adebayorjem.

“domače točke so pomembne. Moramo zmagati doma. Moramo zmagovati do konca sezone, če želimo osvojiti naslov.”

“Če sem iskren, ne vem kako se bo tekma razvila, kajti vsaka tekma je drugačna. V pokalu smo premagali Levante z 8-0, vendar pa smo v ligi samo remizirali. Kaj je jasno je to, da moramo zmagati. Igralci Levanteja so kot ekipa zelo nevarni, saj so močni in si pomagajo drug drugemu. Caicedo nam bo otežil stvari, vendar pa smo se z njimi v tej sezoni pomerili že trikrat, tako da vem kaj moramo storiti.”

“Adebayor in jaz se poznava že vse od časov, ko sva oba bila v Arsenalu in mi je kot brat. Veliko stvari sva že naredila skupaj. Zaradi tega sem zelo navajen igrati z njim in mu poskušam pomagati. Vem, da je to težka ekipa v kateri je težko uspeta, kar sem opazil že takoj ko sem prišel. Obstaja pritisk, da bi morali govoriti špansko, igrati dobro … “

“Želim si, da bi Athletic Bilbao porazil Barcelono na Camp Nou, vendar pa bo to težko. Po drugi strani mora Barcelona zmagati, ker če ne bodo, bodo čutili več pritiska od nas. Zmanjševanje razlike nas je še bolj motiviralo, da jih tudi dohitimo. Čakali smo, da se jim približamo in sedaj ko smo tudi se, moramo še naprej izvajala pritisk na Barcelono.”

“Ne vem, v katerem športu bi se najbolje znašel, če ne bi postal nogometaš. Nogomet sem si želel igrati že od mladosti in to je bil tudi vedno edini šport v mojih mislih. Rad imam še košarko, ampak pa mislim da sem premajhen za košarko (smeh). Všeč mi je še veliko športov. Rad gledam tenis … vendar pa, kar si resnično želim je treniranje nogometa.”