X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Benzema

Realmadrid.com in Realmadrid TV sta danes opravila intervju s Karimom Benzemajem, ko se Francoz pripravlja na vrnitev v svoje rojstno mesto k svoji nekdanji ekipi, Olympique Lyonu.

“To bo težka tekma, vendar upam, da bomo letos premagali Lyon. Vedno se je lepo vrniti v Francijo. Veselim se ponovnega soočanja z Lyonom in upam, da jih bomo premagali.”

“Odkar sem sam igral za Lyon, se je praktično celotno moštvo spremenilo. Nimam možnosti, da bi jim redno spremljal, ker sem sedaj tukaj v Španiji, vendar pa imajo vedno dobro ekipo. V zadnjem času igrajo zelo dobro. Vedno je težka tekma, ko igrajo proti Real Madridu.”

“Claude Puel je zelo dober trener. Dela v klubu, ki zahteva naslove in vsakoletno sodelovanje v Ligi prvakov. Zaradi tega ima priložnost, da naredi velike stvari tam. Vsekakor je odličen trener.”

“Olympique Lyon je dobra ekipa, vendar pa smo dobri tudi mi. Letos smo v dobri formi in upam, da se bo naša serija dobrih rezultatov nadaljevala tudi proti Lyonu.”