X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Benzema & Adan

Karim Benzema je dosegel prvi zadetek na tekmi in Antonio Adan si je zaslužil svoj prvi nastop v ligi v prvi postavi na tekmi proti Levanteju.

Benzema:
“Ne vem, če bom začel proti Lyonu. To je odvisno od trenerja. To bo težka tekma, saj je Lyon dobra ekipa, ki je zelo napredovala. Lyon je moje rojstno mesto in moja družina živi tam, toda želim si zmagati torkovo tekmo. Mislim, da bomo premagali Lyon in osvojil Ligo prvakov v tem letu.”

Adan:
“Odkar sem bil otrok, sem sanjal o igranju veliko tekem na tem igrišču. Soigralci so mi čestitali in mi zelo pomagali v zadnjem tednu.”

“Želel sem si uživati v vzdušje in braniti gol Real Madrid na Santiago Bernabeu-u. Bil sem pripravljen, vendar pa sem se moral še dokazati pred 80.000 navijači. Real Madrid zahteva, da zmagaš vsako nedeljo.”

“Jutri bomo začeli priprave na zelo zapleteno tekmo. Zelo smo seznanjeni z Lyonom. So težka ekipa na za premagati na domačem igrišču, vendar pa smo bolj samozavestni kot kdaj koli prej, da se bomo vrnili domov z dobrim rezultatom za povratno tekmo.”