X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Carvalho, Ramos, Albiol & Marcelo

Sergio Ramos, Ricardo Carvalho, Raul Albiol in Marcelo niso dovolili ekipi Levanteja, da bi ustvarila kakšno priložnost za zadetek, so po zmagi 2-0 komentirali tekmo Real Madrida.

Carvalho:
“Levante igral svojo igro in nam otežil stvari. Zgodaj smo dosegli zadetek, kar nam je olajšalo stvari. Pomembno je bilo zmagati to tekmo. Liga prvakov je za nas zelo pomembna, zato moramo igrati dobro, da bi se uvrstili v naslednji krog tekmovanja. Zmagovanje teh tekem pred začetkom Lige prvakov nam vliva dodatno samozavest. Vesel sem za Benzemaja, saj si je zasluži, da doseže zadetek. Skrbeti moramo le na sebe in pri tem moramo poskrbeti, da bomo zmagali naše tekme.”

Ramos:
“Na igrišče smo prišli osredotočeni in z željo po zmagi. Seznanjeni smo bili z našim nasprotnikom in smo vedeli, da nam ne bo lahko. Svoje delo smo dobro opravili sedaj je na vrsti Barcelona.”

Albiol:
“Moramo počakati na domač spodrsljaj Barcelone. To se je že zgodilo v pokalu. Ampak naša naloga je, da zmagamo in da mislimo samo o sebi. Moramo zmagati v Lyonu, vendar pa ne bo enostavno. Prepričan sem, da se bomo v tem letu prebili čez osmino finala. Dvoboj bo trajal 180 minut in na to se tudi pripravljamo.”

“Adan je opravil svoje delo odlično že proti Espanyoñ in trdo dela že vse leto. Vidim ga zelo sproščenega in mi mu bomo še naprej pomagal kolikor mu bomo lahko. Glede Carvalha pa lahko rečem, da ni enostavno branilcu dosegati zadetke, zato je on za nas zelo pomemben.

Marcelo:
“Vedeli smo, da nam bo težko in smo zato morali ostati osredotočeni, vendar pa smo naredili tisto, kar je trener zahteval od nas in že zgodaj odločili zmagovalca. Hitro smo dosegli zadetek, zaradi česar smo se lahko nekoliko sprostili. Še naprej se moramo boriti, ker se bodo stvari za nas samo še otežile, če ne bomo zmagovali. Torkova tekma bo zelo težka. Ni več lahkih tekem, zato gremo tam z vsem kar imamo.”