X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je po zmagi z 2-0 proti Levanteju našel samo lepe besede za svoje igralce, ki je podaljšala njegovo osebno neporaženo serijo na domačem igrišču v ligi na polnih devet let.

“Všeč mi je, da je moja ekipa odigrala resno tekmo. Te tekme pred tekmami Lige prvakov so lahko zapletena, saj se lahko igralci že prej nekoliko bolj osredotočijo na evropsko tekmovanje. Ekipa je igrala dobro in je bila zelo osredotočena.”

“Vedeli smo, da nam bo Levante otežil stvari. Bili so organizirani v obrambi, vendar pa smo dosegli zgoden zadetek in imeli nato stvari pod kontrolo. Bistvenega pomena je bilo zmagati in spočiti igralce.”

“Všeč mi je bilo, kako sta igral Sergio Ramos in Benzema. Cristiano vedno rad igra. Je v dobro formi iz fizičnega vidika in ni utrujen, torej zakaj bi ga moral zamenjati? Igralec se lahko poškoduje v vsakem trenutku. Tveganja je vedno na igrišču in pri tem ne moremo storiti ničesar.”

“Začel sem z ekipo, za katero sem mislil, da bi bila dovolj za zmago in pri tem smo spoštovali nasprotnika, ker smo vedeli, da ima trdno obrambo. Morali smo biti kreativni in dinamični, zato sem imel štiri igralce v napadu. Mislim, da je povsem običajno, glede na to da imam še druge možnosti, da sem spočil Xabija in Ozila, ki bosta igrala naslednjo tekmo.”

“Vse odkar smo remizirali z Lyonom, smo jih preučevali in se učili o njih. Real Madrid mora proti Lyonu podreti dve oviri. Že več let je minilo, odkar se je Real Madrid prebil skozi osmino finala in to zato, ker nikoli ni premagal Lyona. Rad bi vedel, ali bodo Lisandro, Briando ali Delgado igrali. Preuči moramo vse možnosti in biti pripravljeni na vse.”