X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Valdano

Jorge Valdano ponudil svoj vtis na zmago Real Madrida z 2-0 proti Levanteju in glede prihajajoče tekme Lige prvakov v Lyonu.

“Tekma je bila videti enostavna, vendar pa nič ni enostavno v Primeri Division. Ustvarili smo veliko resnih priložnosti in odigrali dobro tekmo. Igrali smo proti konservativni ekipi, kar je razumljivo potem, ko so tukaj ob zadnjem obisku doživeli visok poraz. Zaradi tega so takšne tekme napete. Niso si ustvarili nobene priložnosti za zadetek, zaradi česar si naši igralci zaslužijo veliko pohval. Ta tekma je bila jasen pokazatelj profesionalizma.”

“Smo samozavestni pred nadaljevanje Lige prvakov. Ekipa je trdna, kar kažejo tako tisti, ki igrajo pogosteje, kot tudi tisti, ki ne tako pogosto. Dobro delamo in primer Adana in Lassa to tudi dokazuje. Moramo biti veseli, ker je vsakdo od njih prispeval svoj delež. Barcelona bi nocoj lažje počivala, če bi mi izgubili točke, vendar pa do tega ni prišlo.”

“Komaj čakamo našo tekmo proti Lyon, ker je Liga prvakov za nas zelo pomembna. Tekmovanje v kraljevem pokalu je bil dober trening za nas. Ekipo je prišla ven še močnejša in še bolj samozavestna. Lyon je prav tako v dobri formi, tako da jih moramo spoštovati. Vse to govori, da bo moral Real Madrid dati vse od sebe in prepričan sem, da bo to storil s ponosom.”