X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Wolfgang Stark bo sodil na tekmi Lyon-Real Madrid

Na prvi tekmi osmine finala v letošnji Ligi prvakov med Olympique Lyonom in Real Madridu v Lyonu, bo sodil nemški sodnik Wolfgang Stark. Nemški sodnik bo tako že šestič sodil kraljevemu klubu v Ligi prvakov, potem ko je nazadnje sodil tekmo Realu proti Marseille-u decembra 2009, ki so jo beli dobili z 1-3.

Wolfgang Stark je bil imenovan za sodnika na torkovi tekmi osmine finala Lige prvakov med Lyonom in Real Madridom. Nemec je neke vrste že star znanec kraljevega kluba, saj je Stark do sedaj petkrat sodil tekme Realu. Prvič se je to zgodilo 16. septembra 2003, ko so beli s 4-2 premagali Marseille.

Stark je nato še v štirih primerih sodil tekme kraljevemu klubu, vse v skupinskem delu Lige prvakov in prav vse te štiri tekme je Real igral na gostovanju. Pri tem so bili tekmeci Real Rosenborg, Lyon, Juventus in v lanski sezoni še proti Marseille-u. Bilanca Real Madrida na tekmah, ki jih je sodil Wolfgang Stark pa so tri zmage in dva poraza.

TEKME REAL MADRIDA, KI JIH JE SODIL WOLFGANG STARK
Datum Tekma Rezultat Tekmovanje
16/09/2003 Real Madrid – Marseille 4-2 Skupinski del Lige prvakov
01/11/2005 Rosenborg – Real Madrid 0-2 Skupinski del Lige prvakov
13/09/2006 Lyon – Real Madrid 2-0 Skupinski del Lige prvakov
21/10/2008 Juventus – Real Madrid 2-1 Skupinski del Lige prvakov
08/12/2009 Marseille – Real Madrid 1-3 Skupinski del Lige prvakov