X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ronaldo

Cristiano Ronaldo je v intervjuju za španski športni častnik As dejal, da verjame, da se bo ekipa v tem letu uvrstila v četrtfinale Lige prvakov.

Letos bomo premagali Lyon, takšna je božja volja. Letos bo vse popolnoma drugače, kot je bilo lani. Imamo izjemno izkušenega trenerja, ki se še kako dobro zaveda, kaj je potrebno storiti za zmago na tako pomembnem tekmovanju. Seveda se moramo zavedati, da je Lyon zelo neugodno moštvo, a sam sem kljub temu prepričan, da se bomo uvrstili v četrtfinale Lige prvakov.”

“Lyon je težak in fizično močan nasprotnik. Na igrišču bomo morali iti na vse. Zatrli nas bodo, če ne bomo igrali na vse. Za zmago moramo biti ambiciozni. Želimo priti v finale na Wembley. Lahko izgubimo proti Lyon, vendar pa se moramo v tem dvoboju zavedati tega, da smo favoriti, saj smo odlična ekipa.”

“Dobro mi gre v Real Madridu, vendar pa še vedno nisem ničesar osvojil. Kar si najbolj želim je to, da bi pomagal ekipi osvojiti naslove. Raje bi osvojil klubski deseti naslov Lige prvakov, kot pa nagrado Ballon d’Or. Boril se bom do svoje meje moči za zmago v Ligi prvakov z Real Madridom. Vedno sem si želel igrati tukaj zaradi zgodovine kluba in zato sem srečen. To je mesto za mene. Za ta dres se bom boril, da osvojimo pomemben naslov. Ne bom odnehal, dokler ne bom osvojil nekaj velikega.”

“Lahko še zmagamo v La Ligi. Vemo, da bo težko, vendar smo bili že sedem točk za Barcelono, medtem ko jih je sedal le še pet. Kdo ve? Mogoče bomo že naslednji teden imeli le dve točki zaostanka … Zelo rad bi kmalu izkusil praznovanje na trgu Cibeles. Praznoval sem naslove z Manchester Unitedom, vendar pa mora biti impresivno, ko vidiš milijon ljudi na ulicah.”

“Jose Mourinho ima moralno avtoriteto, je osvojil že veliko naslovov in ve, kaj mora reči. Vsekakor ni hinavec, saj reče tisto kar misli. Vesel sem, da ga imamo tukaj in upam, da bova skupaj zelo uspešna. Je popoln trener za Real Madrid. Predsednik Perez je fenomenalen in zelo dobra oseba. Sam imam odlične odnose z vsemi v slačilnici. Vsak pomaga vsakomur in vsi smo timski igralci. Naša ekipa je neverjetna in vse je naravnost fantastično. “